intergaj bijeljina

INTERGAJ Bijeljina


Ive Andrića 41a
Tel: 055/244-470
Fax: 055/244-844
e-mail: intergaj@hotmail.com

Prodaja vozila

U sastavu preduzeća INTERGAJ nalazi se i poslovno stebeni kompleks smješten u Bijeljini u ulici Ive Andrića 41a koji pokriva cca 800 m² od kojih 250 m² čine salon namjenjen za prodaju automobila istovremeno izrađen po najsavremenijim svjetskim standardima.

U cjelini stambenog poslovno kompleksa smješten je Auto Servis “INTERGAJ". To je moderan i savremen servis, i kao takav posjeduje najsavremeniju dijagnostičku opremu i računarske sisteme, savremene alate i potpuno kompetentne i edukovane kadrove. Naš servis je lider na polju primjene savremenijih dostignuća informacionih tehnologija i primene  kompjutera u automobilskoj elektrici i elektronici. Servis je od početka svog rada svojim odnosom i kvalitetom usluge stekao povjerenje i naklonost svojih mušterija.


Prodajnu mrežu, servisiranje, održavanje i remont vozila CITROËN razvija od 2011.godine, uz primjenu svih CITROËN-ovih važećih standarda na polju održavanja vozila, elektronske detekcije stanja vozila, uz permanentnu obuku i osposobljavanje kadrova, te modernizaciju postojećih prodajno-servisnih kapaciteta.


U našem servisu pored redovnih servisa moguće je uraditi optiku ,zameniti gume i sve drugo što je potrebno uraditi na Vašem autu.


Pored Auto Servisa nalazi se i Salon prodaje vozila Intergaj koji nudi vozila marke CITROËN.

Za sve dodatne informacije obratite se na:
Tel/Fax: 055/244-320 - Prodaja vozila
Tel: 055/244-480 - Servis/Dijelovi

Intergajcitroenprodaja@gmail.com
- Prodaja vozila
Intergajcitroen@gmail.com
- Servis/Dijelovi
http://www.citroen.ba/

CITROEN